ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

<

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΒΑΛΗ

Βετεράνοι πολεμιστές της Α! ΜΚ-35 ΜΚ με τη συνδρομή της Τράπεζας Αίματος "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ" θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους νέους εφέδρους καταδρομείς για την ανταπόκρισή τους,
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΒΑΛΗ


Στο κάλεσμα που πραγματοποιήσαμε για αιμοδοσία στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του συμπολεμιστή μας ΧΡΙΣΤΟΥ. ΡΟΥΒΑΛΗ. Προσφέροντας αίμα, με το ήθος και τη συνέπεια, που καμαρώσαμε ότι τους διέπει, αισθανόμαστε και περήφανοι - παρόλη την τραγικότητα της συγκυρίας - διότι αυτά που εμείς διδαχθήκαμε 45 χρόνια πριν, συνεχίζουν να ενστερνίζονται και να φέρουν οι νεώτεροι - στα όπλα - αδερφοί και παιδιά μας!!!! Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΕΡΕΣ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ και ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ όσο υπάρχουν παιδιά, όπως αυτά που είδαμε την περασμένη Κυριακή!!! ΨΗΛΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΕΡΕΣ!!!!      
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από κοντά ή μακριά θυσιάσατε Κυριακάτικο οικογενειακό χρόνο, ξεκούραση και διασκέδαση για να είστε μαζί μας και να στηρίζετε το δύσκολο έργο μας.
Θερμές ευχαριστίες και στα στελέχη του νοσοκομείου που ακάματα μας συμπαραστέκονται σε κάθε μας εκδήλωση και αψηφούν κούραση και ωράρια.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσεις την απώλεια κάποιου παιδιού σώζοντας άλλα, στην μνήμη του.Πετύχαμε και σήμερα ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τα διαθέσιμα του νοσοκομείου που πάντα μας φροντίζει αιματολογικά αλλά και αφυπνίσαμε νέους δότες μας για κοινή πορεία συνεισφοράς.

Εκπληκτικά αποτελέσματα από εκπληκτικούς ανθρώπους.
Για τους γονείς του Παναγιώτη λόγια δεν υπάρχουν.......
Για τους γονείς των παιδιών που βοηθούνται από τέτοιες εκδηλώσεις το ευχολόγιο δεν έχει τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Oσα δημοσιεύματα δεν έχουν την υπογραφή μας αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι την δική μας.Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις,, ή απειλές.

ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Η γνώση του ιστορικού παρελθόντος είναι απαραίτητη για την εθνική αυτογνωσία ενός λαού. Το blog μας με τρόπο απλό χωρίς να διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια, φωτίζει με αναδρομές στα γεγονότα σελίδες ιστορίας του μαρτυρικού Λαού της Κύπρου και των Ελλαδιτών και Κυπρίων νεκρών και αγνοουμένων Ηρώων.